Kotsyubinske

Площа квартири - 39 м.кв.. Місцезнаходження – смт. Коцюбинське, ЖК "Атлант". Квартира розрахована на проживання подружньої пари старшого віку.

 

Квартира включає в себе такі приміщення – передпокій, санвузол, кухня-вітальня, спальня та лоджія.

 

Одним з головних завдань було створити світле та багатофункціональне  приміщення з великою кількістю місць для зберігання.

 

В дизайні були використані елементи стилів: мінімалізм, скандинавський, неокласика та японського стилю.

 

У переплануванні відбулись такі зміни: кухня об’єдналась з вітальнею, за допомогою скляної перегородки відокремилась зона спальні. Трошки зменшивши санвузол, вдалося організувати місце під господарчу шафу, яка розмістилась в передпокої. Також завдяки продовженню стіни на кухні, було створено нішу під кухонний гарнітур.

 

Для оздоблення стін були використані шпалери, як акцент в спальні; керамограніт під мармур, як акцент в столовій зоні; гіпсова панель у вигляді рейок в передпокої; м’яка панель «коса» на лоджії; дерев’яна панель на лоджії та в зоні вітальні. Всі інші стіни, за винятком санвузла, пофарбовані, а у санвузлі на стінах - керамограніт під мармур.

На підлозі був використаний той же широкоформатний керамограніт та ламінат.

 

Освітлення комбіноване - врізні точкові світильники, сучасні мінімалістичні підвіси, бра, підсвічування стін за допомогою LED-стрічки.

 

Загалом було створено теплий та затишний інтер’єр, в якому можна відпочити від життєвої метушні.

 

А щодо місць для зберігання, основну масу на себе взяла велика шафа у спальні (цікавим елементом є візуальне її продовження, за допомогою імітації ще одної дверки шафи з дзеркалом, за якою, насправді, глуха стіна). Місця для зберігання з’явились в усіх приміщеннях. Наприклад, в передпокої – це дві невеликі шафи, в санвузлі – тумба під умивальником, та стіна з інсталяцією, яка повністю заповнена місцями для зберігання, що закриті дверцятами.

 

 

2015